spijskaart

Pasta

Pasta

Al ons pastadeeg wordt dagelijks bij Nursia gemaakt, vers en liefdevol, met lokale bloem uit Oud-Alblas.

Spaghetti Burrata - 19

Pappardelle met Merguez worstjes in pittige saus - 18

Taglierini met garnalen-knoflooksaus - 19

Pappardelle met zalm - 18

Spaghetti bolognese - 15

Spaghetti carbonara - 18

Tagliatelle met verse truffel - 25

Seizoenspasta - seizoensafhankelijk

brood bij de pastasaus - 2

Borrelplank

Borrelplank

Onze kazen komen van Kaasboerderij Booij uit streefkerk. Hier wordt al generaties lang kaas gemaakt. Zij werken samen met boeren in binnen- en buitenland en zorgen zo voor heerlijkste kazen bij Nursia.

Stel samen:

Kaas (35 gram) - 4

Toast - 1.5

Nootjes diversen - 2

Iberico 100% (25 gram) - Los pedroches - 9.5

Iberico 50% (25 gram) - los pedroches - 5.5

Borrelplank gemengd - 17

Bites

Bites

Brood met smeersels - 5.5

Gerookte amandelen - 5

Holtkamp garnalenkroketjes (3 stuks) - 8

Bitterballen (6 stuks) - 7.5

Kaastengels (6 stuks) - 7.5

Iberico 100% (50 gram) - Los Pedroches* - 18

Iberico 50% (50 gram) - Los Pedroches* - 10

Olijven - 6

Burrata salade - 14

Steak tartaar - 16

Caprese salade - 14

plate met verse groenten - 9

Bruschetta diversen 3 stuks - 8.5

*de belloterra Iberico komt uit los pedroches, een van de vier beschermde oorsprongbenamingen van ibericos in spanje.

Ontdek meer

Ontdek meer

Ontdek meer

Zin in iets zoets?

Zin in iets zoets?

Als u één van onze teamleden erop bevraagd zou het zomaar kunnen zijn dat we nog tiramisu of vergelijkbaars hebben.

Create a free website with Framer, the website builder loved by startups, designers and agencies.