
spijskaart
Al ons pastadeeg wordt dagelijks bij Nursia gemaakt, vers en liefdevol, met lokale bloem uit Oud-Alblas.
Spaghetti Burrata - 19
Pappardelle met Merguez worstjes in pittige saus - 18
Taglierini met garnalen-knoflooksaus - 19
Pappardelle met zalm - 18
Spaghetti bolognese - 15
Spaghetti carbonara - 18
Tagliatelle met verse truffel - 25
Seizoenspasta - seizoensafhankelijk
brood bij de pastasaus - 2
Onze kazen komen van Kaasboerderij Booij uit streefkerk. Hier wordt al generaties lang kaas gemaakt. Zij werken samen met boeren in binnen- en buitenland en zorgen zo voor heerlijkste kazen bij Nursia.
Stel samen:
Kaas (35 gram) - 4
Toast - 1.5
Nootjes diversen - 2
Iberico 100% (25 gram) - Los pedroches - 9.5
Iberico 50% (25 gram) - los pedroches - 5.5
Borrelplank gemengd - 17
Brood met smeersels - 5.5
Gerookte amandelen - 5
Holtkamp garnalenkroketjes (3 stuks) - 8
Bitterballen (6 stuks) - 7.5
Kaastengels (6 stuks) - 7.5
Iberico 100% (50 gram) - Los Pedroches* - 18
Iberico 50% (50 gram) - Los Pedroches* - 10
Olijven - 6
Burrata salade - 14
Steak tartaar - 16
Caprese salade - 14
plate met verse groenten - 9
Bruschetta diversen 3 stuks - 8.5
*de belloterra Iberico komt uit los pedroches, een van de vier beschermde oorsprongbenamingen van ibericos in spanje.
Als u één van onze teamleden erop bevraagd zou het zomaar kunnen zijn dat we nog tiramisu of vergelijkbaars hebben.


